Over ons

Nueve is een jong familiebedrijf opgericht door Joost Dero & Isabel De Block.  Joost is bouwkundige en zette in 2006 zijn eerste stappen in de keukenbranche bij een gerenommeerd Belgisch keukenfabrikant. Na 10 jaar en honderden keukens ontworpen te hebben, vond hij het tijd om de volgende stap te zetten en een eigen zaak uit te grond te stampen.  Hij wou zijn creativiteit verder ontplooien en inspelen op de vragen en noden van zijn klanten door de samenwerking met verschillende keukenmerken.

Joost: "Uw keuken ontwerpen we samen! Ik begeleid u en geef u raad over de keuzes die u kan maken in het oneindige aanbod van keukenmaterialen & -toestellen. Samen zoeken we naar een evenwicht tussen een mooie én een functionele keuken die past bij uw gezin"

Samen met zijn partner Isabel wordt in 2016 dan ook Nueve gelanceerd in Astene. Isabel is sales manager bij Thomas Cook en werkt dagdagelijks aan een zo hoog mogelijke klantentevredenheid .


Isabel: "Met onze kok aan huis zetten we vooral in op mond-aan-mond reclame. Iedere particulier die bij ons een keuken koopt, krijgt na oplevering het bezoek van onze huiskok die voor de klant én een bevriend koppel een heerlijk diner zal klaarmaken."


Onze Merken
We zijn gespecialiseerd in sobere strakke lijnen en een tijdloos design. We laten onze ontwerpen door 2 verschillende fabrikanten produceren: VIKA die in Gullegem 100% Belgische kwaliteitskeukens op maat produceert en het Italiaanse designmerk Poliform.
Door deze unieke combinatie kunnen wij een keuken voor elk budget aanbieden. Ook wie al een ontwerp heeft van een interieurarchitect kan bij ons terecht. En als u graag uw maatkasten / dressing / bureau / badkamer in dezelfde stijl als uw keuken laat maken, is dat bij ons ook perfect mogelijk.